Om Human Factor AS

Vi har kompetanse innen strategisk rådgiving, strategiutvikling, omdømmebygging, merkevarebygging, lederutvikling, omdømmeledelse/merkevareledelse, organisasjonsutvikling, kompetanseutvikling, pedagogisk utviklingsarbeid, spesialtilpassede kursprogram, undervisning, merkevareskoler/kjedeskoler, coaching, outsourcing av skoler og kurs, mentortjenester, grafisk ide og utforming, prosjektledelse, og management for hire.

Pål Arne Winsnes, daglig leder

Pål Arne Winsnes har jobbet med personal- og organisasjonsutvikling siden 1986, og har flere års erfaring som personalsjef, personal- og organisasjonsdirektør, og rådgiverstillinger innen både offentlig og privat virksomhet. Pål Arne har vært seniorkonsulent i merkevarebyrået D'Arcy i Oslo, og er i dag en meget ettertraktet coach og instruktør for ledere, selgere og medarbeidere. Pål Arne er utdannet cand mag, sosionom og bedriftsøkonom, og har bla NLP- bakgrunn.

E-post: paal.arne.winsnes@humanfactor.no

Dyktige kunsulenter

Vi har et nettverk av dyktige konsulenter og rådgivere som benyttes i oppdrag hos våre kunder.
Ønsker du å bli en del av dette nettverket kan du ta kontakt med Pål Arne Winsnes, Tel 91708104, eller skriv en mail til Pål Arne Winsnes.